Rechemare produs – Kinder Pingui Cocos 4x30g – Carrefour

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Rechemare produs – Kinder Pingui Cocos 4x30g – Carrefour

Societatea AQUILA PART PROD COM SRL a inițiat retragerea de la comercializare a produsului KINDER PINGUI COCOS 4X30G, ca urmare a unei erori de etichetare, și anume lipsa de pe eticheta produsului a ingredientului: FĂINĂ DE GRÂU. CARREFOUR ROMÂNIA S.A. retrage de pe piață și recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos.

Datele de identificare ale produsului sunt:

Denumire produs: KINDER PINGUI COCOS 4X30G

Furnizor: AQUILA PART PROD COM SRL

Cod EAN: 80052326

Lot/DLC: L358XP-3 / 06.02.2021 ; L006RP-3 / 20.02.2021

Subliniem faptul că aceste produse sunt sigure pentru consum și nu pun în pericol viața sau sănătatea consumatorului mediu. Totuși, ca și în cazul celorlalte ingrediente alergene, persoanele cu intoleranță sau sensibilitate la produse alimentare ce conțin GRÂU pot avea o reacție adversă.

Persoanele cu intoleranță la gluten sau cu recomandare de a nu consuma produse alimentare ce conțin GRÂU, care dețin produse din loturile descrise mai sus, sunt rugate să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu