“Ceea ce conteaza cu adevarat are o lunga rezistenta in timp. Valorile se realizeaza cu munca si inspiratie. Cred ca nu exista o sintagma mai cunoscuta si mai intiparita in mintea oamenilor in sensul responsabilitatii sociale decat “o9atitudine”. Bravo Sorin Mierlea. Viziunea si munca ta sunt rasplatite prin impactul social rezultat. Sustenabilitatea, etica, echitatea, spiritul critic si atitudinea pozitiva sunt valori fara de care umanitatea nu mai poate performa. Continua sa ne motivezi.”

Cu pretuire,

Razvan Ioan Dinca

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal