Nastasia Belc – Director General IBA București InfoCons Protectia Consumatorului 20 aprilie 2021

Alimentația influențează sănătatea oamenilor în proporție de peste 70%. O alegere corectă a alimentelor, un comportament alimentar sănătos alături de un stil de viață adecvat ne pot ajuta să avem o viață lungă, activă și independentă. Să dăm viață anilor mai mult decât ani vieții!

Referindu-ne la alimentație și, în acest context, la alimente și la calitatea lor, Infocons este un luptător neobosit de 18 ani, fiind cel care aduce în fața consumatorilor probleme, situații, provocări care să fie rezolvate prin voința societății civile și a autorităților, spre binele consumatorilor români.

 

Cu ocazia aniversării a 18 ani de activitate, dintre cele mai intense, felicităm colectivul Infocons împreună cu președintele organizației, domnul Sorin Mierlea, dorindu-le putere de muncă și aceeași fervoare pe care atâția ani ne-au arătat-o, pentru binele societății românești.

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București
Director General
Nastasia Belc

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal