Protectia-Consumatorilor.ro-o9atitudine! a efectuat studiul comparativ pe ciocolata din punct de vedere al E-uri continute

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Protectia-Consumatorilor.ro-o9atitudine! a efectuat studiul comparativ pe ciocolata din punct de vedere al E-uri continute


A.N.P.C.P.P.S. Romania a comparat pentru tine ciocolata pe care o gasesti pe piata romaneasca. Astfel, am verificat etichetele mai multor ciocolate, din punct de vedere al ingredientelor pe care le au mentionate. Afla din tabel E-urile care sunt in ciocolata  pe care o consumi si invata sa cumperi un produs in cunostinta de cauza.

Descarca tabelul de pe site-ul www.testecomparative.ro si afla exact cate E-uri contin produsele pe care le achizitionezi! Verifica, de asemenea, ce continut caloric si  ce proteine, glucide, lipide, lipide saturate si sodiu au ciocolatele preferate de tine.
Fii un consumator informat si utilizeaza informatiile pe care le ai la indemana, chiar pe eticheta!

Ajuta-ne sa te ajutam!
 
Informeaza-te inainte de a cumpara un produs pentru a sti exact ce anume consumi! Mai mult, Asociaţia Naţionala pentru Protectia Cosumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania iti pune la dispozitie website-ul e.o9atitudine.ro, accesibil de pe computer sau telefonul mobil. Prin intermediul acestuia, poti afla usor ce tip de E-uri (conservanti, aditivi etc.) contin produsele pe care le achizitionezi!
 
Pentru mai multe informatii despre acest studiu de piata pe etichetele ciocolatelor, viziteaza pagina www.teste-comparative.ro sau scrie-ne pe adresa [email protected]!

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu