In sustinerea acestei afirmatii, va comunicam rezultatele testelor de laborator cu privire la durata de viata a becurilor economice disponibile pe piata.
         Testele sunt efectuate in laboratoare acreditate din reteaua independenta de industrie –  International  Consumer Research & Testing (I.C.R.T.) si sunt ulterior preluate si publicate de  catre organizatiile de consumatori din lumea intreaga. Modelele de mai jos au fost testate in laborator timp de 5000 de ore pentru a evalua parametri ca: intensitatea luminoasa, durabilitatea produsului, rezistenta la cicluri de pornire / oprire etc.

1.    OSRAM DULUXSTAR MINI Twist
2.    MEGAMAN Spiral
3.    PRO LIGHT Globe Energy saving
4.    LEXMANN FRC02
5.    GE Extra Mini / BIAX Electronic
6.    AH ALBERT HEIJN ministick
7.    US Lampada Economizadora Tubos
8.    OSRAM DULUX SUPERSTARProtectia -Consumatorilor.ro : Top 10 cele mai durabile becuri economice
9.    PHILIPS Softone
10.   SYLVANIA MINI-LYNX-COMPACT
 
    Pentru mai multe informatii despre acest Test Comparativ in varianta completa, dar si despre alte produse viziteaza pagina www.testecomparative.ro!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal