Protectia-Consumatorilor.ro – o9atitudine! iti spune care este cantitatea de zaharuri pe care o contine ciocolata ta preferata!


Dupa cum stii, Asociaţia Naţionala pentru Protectia Cosumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania a comparat pentru tine ciocolata pe care o gasesti pe piata romaneasca.
Astfel, am verificat etichetele mai multor ciocolate, din punct de vedere al ingredientelor pe care le au mentionate. 

Descarca tabelul de pe site-ul www.teste-comparative.ro, rubrica ‘Studii’ si afla exact cate zaharuri contin ciocolatele consumate! Verifica, de asemenea, ce continut caloric si  ce proteine, glucide, lipide, lipide saturate si sodiu au ciocolatele preferate de tine.
Fii un consumator informat si utilizeaza informatiile pe care le ai la indemana, chiar pe eticheta!

Ajuta-ne sa te ajutam!
 
Informeaza-te inainte de a cumpara un produs pentru a sti exact ce anume consumi! Mai mult, A.N.P.C.P.P.S. Romania iti pune la dispozitie informatii utile pentru a fi mereu la curent cu ingredientele din produsele pe care le cumperi!
 
Pentru mai multe informatii despre acest studiu de piata pe etichetele ciocolatelor, viziteaza pagina www.teste-comparative.ro sau scrie-ne pe adresa pr@protectia-consumatorilor.ro!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal