Protectia-Consumatorilor.ro – o9atitudine! Afla cate E-uri contin chipsurile!

          Chipsurile sunt acele produse pe cat de contestate, pe atat de cumparate. Astfel, pentru a sti exact ce anume consumi,  A.N.P.C.P.P.S. Romania -o9atitudine! a realizat un Studiu Comparativ pe etichete privind continutul si numarul de conservanti si coloranti din chipsurile de pe piata.
 

          Fii un consumator informat!
         Afla exact cate E-uri consumi atunci cand mananci chipsuri! Ai grija de tine si alegeti produsele in cunostinta de cauza! Pentru a vedea ce marci si sortimente nu contin E-uri deloc sau care sunt acele produse cu numarul maxim de 7 E-uri descarca integral tabelul de pe site-ul www.teste-comparative.ro, sectiunea Studii. Vei regasi aici sortimentele de chipsuri disponibile in comert!
          Pentru mai multe informatii despre acest Studiu Comparativ pe etichete privind continutul de E-uri din chipsuri, viziteaza pagina www.teste-comparative.ro sau scrie-ne pe adresa pr@protectia-consumatorilor.ro!

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal