In data de 27 martie 2010 reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (InfoCons) au participat la dezbaterea privind proiectului Legea Educatiei Nationale.Evenimentul a avut loc la sediul Ministerului Educatiei Cercetarii, Tineretului si Sportului, str. Gen. Berthelot, nr.28-30, incepand cu ora 10.00.

Printre participanti au fost prezenti domnul Ministru Daniel Petru Funeriu, domnul Secretar de Stat Baba Catalin Ovidiu, doamna Secretar de Stat Iulia Adriana Oana Badea, alti reprezentanti ai minsterului si reprezentanti ai Ong-urilor cu activitate in domeniu.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu