Aplicatia Gratuita InfoCons Protectia Consumatorilor
Aplicatia Gratuită InfoCons Protectia Consumatorilor

Conferinta Forumului Comunitatii de Practica cu tema “Cariera de Marketer”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Conferinta Forumului Comunitatii de Practica cu tema “Cariera de Marketer”

Ieri, 10 iunie 2013, domnul Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons, Sorin Mierlea, a participat in calitate de speaker la prima editie a Forumului Comunitatii de Practica cu tema “Cariera de Marketer`, organizata de Facultatea de Marketing a Academiei de Studii Economice Bucuresti.

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a incheiat un Acord de Parteneriat cu Facultatea de Marketing, in vederea efectuarii stagiului de practica, de catre studentii facultatii, in cadrul organizatiei.

Participantii la eveniment au primit materiale educativ-informative realizate in Campaniile de Educare si Informare a Consumatorilor, derulate de asociatie.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal