Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”

logos
Programul Operational Sectorial `Cresterea Competitivitatii Economice’

`Investitii pentru viitorul dumneavoastra!’

Finalizarea Proiectului `Educatie si implicare civica prin cresterea accesului la informatie in domeniul protectiei consumatorilor – Biblioteca Nationala – Centrul de Resurse pentru Societatea Civila – Proiect Pilot Bucuresti’

– Proiect co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala –

Bucuresti, 29 decembrie 2009

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din România – A.N.P.C.P.P.S. Romania a finalizat Proiectul ‘Educatie si implicare civica prin cresterea accesului la informatie in domeniul protectiei consumatorilor – Biblioteca Nationala – Centrul de Resurse pentru Societatea Civila – Proiect Pilot Bucuresti’, co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare incheiat cu Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Organism Intermediar pentru Axa Prioritara 3 – ‘Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public’ a POS CCE.

In cadrul activitatilor acestui proiect s-au achizitionat echipamente de tehnologia informatiei, serviciul de semnatura electronica, s-a realizat conectarea la internet broadband si s-au tiparit materiale de promovare a proiectului.

Proiectul a fost implementat la Secretariatul General din Str. Muzelor, nr. 1, sector 4 si a avut o durata de 5 luni.

Detalii suplimentare puteti obtine de la:

E-mail: office@InfoCons.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal