Verifică dacă ai casa asigurată !

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului Asigurarea locuintei PAD

Poliţele de asigurare obligatorie împotriva dezastrelor naturale (PAD) sunt subscrise exclusiv de către societatea de asigurare Pool-ul de Asigurare împotriva Dezastrelor Naturale (PAID), autorizată de ASF, fiind încheiate fie direct de către societate, fie prin intermediul societăților de asigurare autorizate să practice riscuri de catastrofă (acestea din urmă consittuind rețeaua de distribuție a PAID).

Riscurile acoperite prin PAD sunt cutremurele, alunecările de teren și inundațiile, manifestate ca fenomene naturale.

PAD este o asigurare de prim risc, ceea ce înseamnă că, pentru orice daună care a intervenit pe parcursul valabilității ei, cuantumul despăgubirii se stabileşte la nivelul pagubei efective, în limita sumei asigurate.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal