Prof. univ. dr. Nicolae Istudor Rector, Academia de Studii Economice din București InfoCons Protectia Consumatorului 20 aprilie 2021

Domnule Președinte Sorin Mierlea,

Distinși membri ai echipei InfoCons,

 

Îmi face o deosebita plăcere să vă adresez felicitări cordiale cu ocazia celei de-a 18-a aniversări de la înființarea InfoCons și să vă urez succese notabile în tot ce veți întreprinde, în continuare, spre binele consumatorului român!

Felicit, cu toată considerația, asociația dumneavoastră pentru activitatea foarte importantă, desfășurată spre binele fiecărui consumator de produse sau servicii din țara noastră, pentru promovarea unei atitudini de tip nou, caracterizată prin respect real față de consumatorul român.

Recunoașterea internațională și prestigiul național al rezultatelor dumneavoastră în domeniul educării și informării consumatorilor validează calitatea activității InfoCons, pentru care, în numele colegilor mei, cadre didactice din Academia de Studii Economice din București, și al meu personal vă felicit cu toată admirația!

Vă urăm cele mai frumoase realizări în continuare și multă sănătate!

 

La mulți ani, InfoCons!

 

Prof. univ. dr. Nicolae Istudor

Rector,

Academia de Studii Economice din București

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal