Primul ziar indepenedent al Miscarii de Protectia Consumatorilor din Romania

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Primul ziar indepenedent al Miscarii de Protectia Consumatorilor din Romania

InfoCons este primul ziar indepenedent al Miscarii de Protectia Consumatorilor din Romania editat de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România sub egida Federaţiei Asociaţiilor de Consumatori din România. 

Publicatia contine informatii utile pentru cetateni in calitatea lor de consumatori cuprinzand toate domeniile de interes inclusiv rezultatele testelor si studiilor comparative realizate de Miscarea de Protectia Consumatorilor. Mai multe detalii, studii in format electronic precum si teste comparative complete puteti gasi pe www.teste-comparative.ro

Activitatea noastră este guvernată de trei valori: 

  1. EXPERTIZA

Credibilitatea noastră se bazează pe expertiză colaboratorilor naţionali şi internaţionali cu înalte calificări, pe metode demonstrate, transparente şi constant reevaluate, fără să uităm nici un moment de esenţială etică profesională. 

  1. INDEPENDENŢA

Activitatea nostră cere o totală independenţa din punct de vedere financiar, politic, ideologic. Luările de poziţie şi sfaturile nostre nu sunt condiţionate de nici o presiune exterioară. 

  1. APROAPE DE VOI

Ţinem cont de nevoile consumatorilor, în general, şi a abonaţilor pe care îi avem, în special. 

Pentru informaţii ne puteţi scrie pe www.protectia-consumatorilor.ro secţiunea contact. 

Asociația Națională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România – InfoConsomânia este unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International şi membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori. InfoCons este marca înregistrată a InfoConsomânia.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu