Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, susține un discurs la Conferința `Dreptul Publicităţii`

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, susține un discurs la Conferința `Dreptul Publicităţii`

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va susține un discurs astăzi, 24 Mai 2017, în cadrul Conferinței `Dreptul Publicităţii` organizată de Societatea Civilă de Avocaţi “Grecu şi Asociaţii` în parteneriat cu Wolters Kluwer România.

Conferința va avea tema `2 + 1 GRATIS – Publicitatea înşelătoare în campaniile promoţionale`, creând premisele unei dezbateri pe larg a aspectelor de legalitate a campaniilor publicitare organizate de comercianţi, din perspectiva practicilor înşelătoare şi a comunicării neconforme către consumatorul de promoţii.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu