Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la ședința COCON

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la ședința COCON

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, și reprezentanții Federației Asociațiilor de Consumatori participă astăzi, 2 Mai 2017, la ședința COCON ce va avea loc la sediul ASRO începând cu ora 14:00.

În data de 29 Septembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea a fost desemnat președintele Comitetului Consumatorilor COCON din cadrul Asociației de Standardizare din România – ASRO pe un mandat de 3 ani.

Agenda întâlnirii cuprinde:

  • Analiza realizării programului de activitate pe anul 2016
  • Alegerea Vicepreședintelui ASRO/CT 389
  • Notificări ISO-COPOLCO
  • Analiza și alegerea opțiunii de vot, pentru ancheta asupra continului tehnic al ISO-IEC_CD_Guide_41Packaging — Recommendations for addressing consumer needs
  • Subiecte propuse de membrii ASRO/CT 389: Analiza sesizarii domnului Președinte al Asociației pentru Apărarea Drepturilor și Intereselor Consumatorilor – APCONS
  • Discutarea strategiei și propunerilor pentru programul de lucru al ASRO/CT 389/2017
  • Alte subiecte

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu