Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la International Business Forum – IBF 2019

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la International Business Forum – IBF 2019

Domnul Sorin Mierlea, președintele InfoCons, participă la a doua ediție a International Business Forum – IBF 2019, un eveniment de mare anvergură în România, la Palatul Parlamentului.

În continuarea evenimentului IBF 2019, domnul Sorin Mierlea participă la lucrările atelierului de lucru ‘Produse românești pe piețe internaționale’, în sala Nicolae Iorga, Nivel P, latura de Est a Palatului Parlamentului.

Evenimentul este ogranizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Citește și:

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu