Presedintele InfoCons, Sorin Mierlea, participa la evenimentul The engagement of citizens in sustainable energy

Presedintele InfoCons, Sorin Mierlea, participa astazi, 1 Februarie 2017, la evenimentul `The engagement of citizens in sustainable energy – Sharing successful experiences across Europe` organizat in Parlamentul European, la Brusseles.

Evenimentul este sustinut de Citizenergy, primul portal de promovare a investitiilor transfrontaliere in energia regenerabila, cu ocaziea celebrarii a unui an de activitate. Totodata, evenimentul are drept scop evidentierea institutiilor si retelelor cheie cu activitate in domeniul energiei din Uniunea Europeana, precum si desemnarea Premiului Proiectul Anului.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal