Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, interviu pentru Știrile Kanal D

Interviu Presedinte InfoCons

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat în decursul zilei de astăzi, 14.10.2021, un interviu pentru Știrile Kanal D, în care discută despre etichetele produselor de tip îngrijire corporală. Consumatorii pot afla astăzi, la ora 19:00, la ce trebuie să fie atenți atunci când achiziționează astfel de produse  și totodată, care este modalitatea de a depune o sesizare atunci când nu sunt mulțumiți de un anumit produs.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal