Presedintele InfoCons, Sorin Mierlea participa la evenimentul organizat de Centrul European Cultural si de Tineret pentru U.N.E.S.CO.

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Presedintele InfoCons, Sorin Mierlea participa la evenimentul organizat de Centrul European Cultural si de Tineret pentru U.N.E.S.CO.

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons participă astăzi, 26 Octombrie 2017, la evenimentul dedicat partenerilor și colaboratorilor Centrului European Cultural și de Tineret pentru U.N.E.S.C.O., la activitățile organizate în perioada 2016-2017.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 18:30 la Colegiul Național de Arte ‘Dinu Lipatti’ în sala de festivități.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu