Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la Conferința privind Ziua Internațională „One Health” în calitate de spreaker

Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, participă astăzi, 3 Noiembrie 2023, la conferința Asociației „One Health – Academician Nicolae Manolescu Strunga” privind Ziua Internațională „One Health” în calitate de speaker.

Anual în data de 3 noiembrie este marcată ziua internațională „One Health”.

Acest eveniment global are ca scop atragerea atenției asupra necesității unei abordări interdisciplinare a sănătății, pentru a spori sănătatea și bunăstarea umană, animală și a mediului.

Mai mult ca oricând, acum, este nevoie de o acțiune eficientă de cooperare a specialiștilor din toate domeniile pentru a găsi cele mai bune soluții pentru a asigura un viitor sigur pentru oameni, animale, plante, mediu și, în general, pentru întreaga viață.

Asociația „One Health – Academician Nicolae Manolescu Strunga”  reprezintă o oportunitate atât de a prezenta realizările, dar și, de a  integra mai mult în “corul” aspectelor „One Health” la nivel mondial.

Agenda evenimentului se poate consulta aici.

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal