Cand ai pofta sa mananci ceva gustos fara sa fii nevoit sa petreci mult timp in bucatarie, dar totodata sa folosesti resturile de mancare pentru a reduce pierderile alimentare, poti incerca retete simple cu paste.

Respect mancarii!!!

Ai obtiuni variate, in functie de preferinte; poti transforma resturile de ciuperci, lapte si branza intr-un preparat culinar delicos sau poti amesteca porumb, ton in conserva si rosii iar produsul realizat va fi savuros.

Planificare portiilor poate ajuta stoparea risipei alimentare.

O porție de cereale sau de legume bogate în amidon ar trebui să fie de mărimea pumnului dumneavoastră închis.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal