Paşaportul Consumatorului – proiect bilateral România –Spania

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România, în parteneriat cu Asociaţia spaniolă “FACUA – Consumidores en Acción`a organizat in data 18 mai 2010, la Centrul Infoeuropa, conferinta cu tema “Paşaportul Consumatorului – proiect bilateral România -Spania’’ .

Proiectul se adresează cetăţenilor români care călătoresc în Spania şi cetăţenilor spanioli care vizitează România, atât în scop turistic, cât şi în scop de afaceri, atât celor care muncesc, cât şi celor care studiază sau au alte activităţi pe teritoriul României sau al Spaniei. Proiectul va consta în realizarea unui portal interactiv şi a unor materiale informativ-educative cu privire la aspecte generale care trebuie cunoscute atunci când cetăţenii se deplasează într-o ţară străină.

In cadrul conferintei au luat cuvantul:

SORIN MIERLEA – PRESEDINTE – InfoCons ;

CARLOS PUENTE – PRESEDINTE – FACUA – Consumidores en Accion;

POPESCU MARIANA – INSPECTOR SERVICIUL CONTROL COMERCIAL – POLITIA COMUNITARA SECTOR 2

MARIUS DRAGOS – CONSILIER – MINISTERUL ECONOMIEI, COMERTULUI SI MEDIULUI DE AFACERI

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal