Participare Seminar -“Caravana ECOTIC – cum dezvoltam proiecte pentru accesarea fondurilor europene”

Reprezentantii InfoCons – InfoCons participa astazi, 22 iunie 2015, incepand cu ora 11.00 la seminarul dedicat ONG-urilor  “Caravana ECOTIC – cum dezvoltam proiecte pentru accesarea fondurilor europene`. In cadrul seminarului, pe langa prezentarea programului LIFE+ si a proiectului “Caravana ECOTIC`, va fi prezentat si proiectul “Gala Premiilor pentru un Mediu Curat`.

“Caravana ECOTIC`, este un proiect pentru care Organizatia ECOTIC a primit co-finantare prin instrumentul LIFE+ al Uniunii Europene pentru constientizarea populatiei privind reciclarea corecta a deseurilor de echipamente electrice si electronice.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal