Domnul Sorin Mierlea va participa la Conferinta Nationala “O Romanie accesibila intr-o Europa fara bariere`

Domnul Sorin Mierlea – Președinte InfoCons – va participa astăzi, 20 octombrie 2015, la Conferința Națională “O Românie accesibilă într-o Europă fără bariere`.

Conferința va pune în discuție “Strategia 2015-2020 – O societate fără bariere pentru persoanele cu dizabilităţi’ – document ce stă la baza implementării măsurilor stipulate în Convenția ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități.

În cadrul conferinței va fi prezentat un set de exemple de bune-practici în implementarea proiectelor cu finanțare europeana pentru persoanele cu dizabilități, dar și o sesiune de ateliere de lucru prin intermediul cărora vor fi definite mecanismele care trebuie să stea la baza strategiilor de funcționare a unei organizații neguvernamentale.

Domnul Sorin Mierlea va lua cuvântul în cadrul conferinței și va prezenta o parte din obiectele strategice ale InfoCons: Accesibilizarea spațiilor publice pentru persoanele cu dizabilități precum și Accesibilizarea spațiilor publice pentru nevăzători.

Agenda eveniemtului este disponibilă AICI

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal