9 mai – Ziua Europei – Noi suntem Europa de maine! – Gradinita nr. 2 Brasov

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. 9 mai – Ziua Europei – Noi suntem Europa de maine! – Gradinita nr. 2 Brasov

Eveniment: 9 mai – Ziua Europei – Noi suntem Europa de maine! – Brasovul -oras european!

Grup tinta: prescolari

Tema: Premiere concurs : `9 mai – Ziua Europei – Brasovul -oras european!’

Locatie: Gradinita nr. 2  Brasov

Grupa: mare si pregatitoare

Numar prescolari: 60

Descriere: La Gradinita nr. 2  Brasov, a avut loc premierea la concursul de desen / pictura cu tema: `9 mai – Ziua Europei – Noi suntem Europa de maine! – Brasovul -oras european!’. Au fost inmanate premii si diplome copiilor. S-a cantat in franceza, germana, romana si s-a dansat pe cantece specifice Uniunii Europene  Au participat prescolarii din 3 grupe (2 grupe pregatitoare si 1 grupa mare), insotiti de doamnele educatoare. Organizator: Centrul EUROPE DIRECT Brasov – organizatie gazda InfoCons.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu