Aplicatia Gratuita InfoCons Protectia Consumatorilor
Aplicatia Gratuită InfoCons Protectia Consumatorilor

Participare la sedinta Consiliului Consultativ A.N.R.E.

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Participare la sedinta Consiliului Consultativ A.N.R.E.

Sorin Mierlea -Presedinte InfoCons

Astazi, 28 iulie  2015 domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons -InfoCons participa incepand cu ora 13.00 la sedinta Consiliului Consultativ al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (A.N.R.E.).

In cadrul sedintei de astazi pe Ordinea de zi vor fi dezbatute urmatoarele :

  Ordin  pentru aprobarea Regulilor aplicabile Părţilor Responsabile cu Echilibrarea şi participanţilor din cadrul acestora

Prezinta dl director general Marian Cernat

– Ordin pentru aprobarea  Procedurii privind determinarea consumului de energie electrică în caz de înregistrare eronată și în sistem paușal și modificarea art. 80 al Regulamentului de furnizare la clienții finali, aprobat prin Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei nr. 64/2014

Prezinta dna director general Maria Manicuta

– Dezbaterea Ordinii de zi a Comitetului de Reglementare din data de 29.07.2015

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal