A.N.P.C.P.P.S. Romania – prezenta la Conferinta organizata de Ministerul Pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism

Astazi, 19 decembrie 2013, domnul Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, Sorin Mierlea a participat la Conferinta organizata de Ministerul Pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, in cadrul careia, doamna Ministru Maria Grapini a prezentat activitatile derulate in cele 11 luni de mandat.

InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal