Participare la sedinta Comisiei pentru Monitorizarea Mecanismelor si Instrumentelor de Sustinere a Exportului si Problematica Curenta de Comert Exterior

In data de 05 noiembrie 2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la sedinta Comisiei pentru Monitorizarea Mecanismelor si Instrumentelor de Sustinere a Exportului si Problematica Curenta de Comert Exterior, din cadrul Ministerului Economiei. In cadrul acestei reuniuni, domnul Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a sustinut o prezentare cu privire la propunerile asociatiei de implicare in promovarea produselor romanesti pe pietele de export.

A.N.P.P.C.P.P.S. Romania este membra a Consiliului de Export al Romaniei inca din anul 2010.

InfoCons – InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal