InfoCons: “Seminarul pentru schimb de bune practice in vederea unei mai bune corelari intre oferta educational a institutiilor si nevoile pietei muncii”

La acest eveniment au participat reprezentanti ai universitatilor, membri ai comitetelor sectoriale, patronate, sindicate, ONG-uri, Asociatia Nationala a Parintilor etc. Proiectul isi propune imbunatatirea adaptarii sistemului de invatamant superior la nevoile pietei muncii din Romania. Pentru atingerea obictivului propus una dintre componentele proiectului este realizarea unei platforme web-based de tip portal de job-uri care sa ofere posibilitatea interconectarii in cadrul unei platforme unice a studentilor, absolventilor, companiilor, cadrelor didactice si vizitatorilor.

alt

Parteneri in cadrul acestui proiect sunt: Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Centrul National de Pregatire Statistica, Institutul National de Cercetare Stiintifica in Domeniul Muncii si Protectiei Sociale precum si ÖSB Consulting GmbH din Austria.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal