Participare la Conferinta ” Consumul durabil : bunuri de folosinta indelungata si garantii”, Bruselles

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Participare la Conferinta ” Consumul durabil : bunuri de folosinta indelungata si garantii”, Bruselles

Astazi, 14.11.2014  reprezentantul  InfoCons -InfoCons participa la Conferimta avan ca titlu  “Consumul durabil : bunuri de folosinta indelungata si garantii` ce se desfasoara la Bruselles, la sediul Comitetul Economic si Social European. Conferinta este organizata de BEUC – organizatie de consumator,  ce reprezinta si apara interesele consumatorilor la nivel european.

Conferinta reuneste reprezentantii ai consumatorilor, producatorilor, fabricanti de produse innovative si persoane cu putere de decizie la nivelul U.E. In cadrul Conferintei vor fi dezbatute aspecte privind durabilitatea produselor, uzura morala planificata precum si garantiile acestora.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal