Participare intalnire Proiect “Mobility, a paradigm of European citizenship” – Roma

Domnul Sorin Mierlea Presedinte al  InfoCons -InfoCons, participa zilele acestea la Roma, la prima intalnire in cadrul proiectului european “Mobility, a paradigm of European citizenship`.

Proiectul se desfasoara in perioada ianuarie – decembrie 2013 in parteneriat cu Cittadinanzattiva -Active Citizenship Network.

Parteneri in cadrul proiectului sunt :

Principalele obiective ale proiectului sunt urmatoarele:

  • informarea cetatenilor si cresterea gradului de constientizare a acestora cu privire la politicile si initiativele U.E. privind mobilitatea;
  • contributia pentru a largi decalajul (spatial) dintre cetatenii U.E. si a institutiilor, oferind Parlamentului European si Comisiei informatii cu privire la asteptsrile reale ale cetatenilor in acest domeniu;

  

  • oferirea posibilitatii pentru 2.560 de cetateni din 8 tari pentru a participa concret la elaborarea politicilor U.E., promovarea dialogului direct intre ele si institutiile europene;
  • sporirea interesului cetatenilor pentru participarea civica si capacitatea lor de a analiza situatii critice, sa identifice solutii si sa formuleze recomandari de politica.

            InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal