Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania au participat la sedinta Consiliului de Export, din cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri

Astazi, 27 septembrie 2012, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la sedinta Consiliului de Export al Romaniei, din cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Primul punct dezbatut in cadrul acesti reuniuni, a fost alegerea copresedinţilor Consiliului de Export: din partea sectorului public, ca urmare a  preluarii  coordonarii activitatii de comert exterior de catre domnul Mihai Alexandru VOICU, ministru delegat pentru mediul de afaceri, iar din partea sectorului privat, s-a votat in unanimitate continuarea mandatului domnului Mihai IONESCU.

Un alt punct importanta pe Ordinea de zi a fost sprobarea Programului de targuri si expozitii pentru anul 2013, cu sprijin de la bugetul de stat.

A.N.P.P.C.P.P.S. Romania este membra a Consiliului de Export al Romaniei inca din anul 2010.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal