Participare intalnire Grup de Lucru reducerea risipei alimentare M.A.D.R.

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Participare intalnire Grup de Lucru reducerea risipei alimentare M.A.D.R.

Sorin Mierlea

Astazi, 19 mai 2015 incepand cu ora 13.00 domnul Sorin Mierlea -Presedinte InfoCons -InfoCons participa la intalnirea Grupului de Lucru pentru reducerea risipei alimentare din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

In cadrul sedintei de astazi vor fi dezbatute urmatoarele teme :

– Prezentarea de catre reprezentantii M.A.D.R. a manualului privind risipa alimentara primit de la Comisia Europeana;

– Prezentarea de catre reprezentantii M.A.D.R. a exemplelor de bune practice furnizate de statele membre catre Comisia Europeana;

– Prezentarea situatiei actuale la nivelul statelor membre cat si a etapelor urmatoare in ceea ce priveste cuantificarea risipei alimentare;

– Discutii libere privind cuantificarea risipei alimentare in Romania la nivelul fiecarei verigi din lantul alimentar.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal