Participare intalnire Grup de Lucru reducerea risipei alimentare M.A.D.R.

Sorin Mierlea

Astazi, 19 mai 2015 incepand cu ora 13.00 domnul Sorin Mierlea -Presedinte InfoCons -InfoCons participa la intalnirea Grupului de Lucru pentru reducerea risipei alimentare din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

In cadrul sedintei de astazi vor fi dezbatute urmatoarele teme :

– Prezentarea de catre reprezentantii M.A.D.R. a manualului privind risipa alimentara primit de la Comisia Europeana;

– Prezentarea de catre reprezentantii M.A.D.R. a exemplelor de bune practice furnizate de statele membre catre Comisia Europeana;

– Prezentarea situatiei actuale la nivelul statelor membre cat si a etapelor urmatoare in ceea ce priveste cuantificarea risipei alimentare;

– Discutii libere privind cuantificarea risipei alimentare in Romania la nivelul fiecarei verigi din lantul alimentar.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal