Domnul Sorin Mierlea participă în acest moment la întâlnirea Grupului de lucru pentru reducerea risipei alimentare

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la întâlnirea Grupului de lucru pentru reducerea risipei alimentare organizată de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Pe ordinea de zi a întâlnirii se regăsesc următoarele obiective:

  • Informare cu privire la misiunea de audit a Curții Europene de Conturi – ECA, care s-a desfășurat la București în perioada 7-11 Decembrie 2015
  • Prezentarea planului general al proiectului ADER – finanțat de MADR în cadrul Planului sectorial pentru cercetare-dezvolare din domeniul agricol pe anii 2015-2018 – ADER 2020 și validarea instrumentelor realizate în cadrul proiectului
  • Revizuirea Planului de acțiune pentru reducerea risipei alimentare
  • Analiza inițiativelor parlamentare pentru un cadru legislativ în domeniul risipei alimentare

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal