Reprezentantii InfoCons – InfoCons participa astazi, 25 iunie 2015 la consultarea organizata in contextul proiectului ‘Consolidarea Cadrului de Evaluare a Impactului Reglementarilor in Romania (EIR)’, proiect implementat de Cancelaria Primului Ministru cu asistenta tehnica a Bancii Mondiale.

Proiectul are ca obiectiv creșterea capacitații instituționale pentru efectuarea evaluarii ex-ante a impactului reglementarilor inițiate in cadrul ministerelor. Metodologia EIR include consultari cu partile interesate cu privire la optiunile disponibile pentru atingerea obiectivelor mentionate anterior.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

 

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal