Participare eveniment advocacy – Consiliul Concurentei

Astazi, 27 iunie2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au participat la evenimentul de advocacy organizat de Consiliul Concurentei in colaborare cu Bnaca Mondiala, eveniment gazduit de Hotel Ramada Plaza Bucuresti.

            Aceste eveniment a avut ca tematica generala diseminarea si analiza celor mai bune practici privind clementa, respectiv programele de conformare cu prevederile drepturlui concurentei.

            Printre invitati s-au numarat reprezentanti din randul expertilor ai Consiliului Concurentei: doamna Georgeta Gavriloiu si doamna Irina Popovici cat si din partea autoritatilor de concurenta din Olanda si Israel: Kevin Hendriks -ACM Olanda, Moran Miara si Gadi Perl – Israel Antitrust Authority.

Audienta a fost formata in principal din avocati si reprezentanti ai companiilor multinationale.

            InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal