Participare conferinta Nationala Aniversara – 10 ani de Excelenta in Securitatea Privata Romaneasca

In cursul zilei de maine 30.10.2013, domnul Sorin Mierlea – Presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania, va participa in calitate de speaker la Conferinta Nationala Aniversara – 10 ani de Excelenta in Securitatea Privata Romaneasca, ce va avea loc  JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Evenimentul este organizat de Centrul de Excelenta in Securitate in colaborare cu Inspectoratul General al Politiei Romane, Directia de Ordine Publica.

In cadrul Conferintei si-au anuntat prezenta persoane din Top Managementul Societatilor de Securitate Privata din tara, Manageri de Securitate romani, Directori de Securitate din domeniul privat si importanti factori de decizie din domeniul public.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal