Acțiune de informare și educare – Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Dumitru Moțoc

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Acțiune de informare și educare – Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Dumitru Moțoc

Domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a participat astăzi, 7 Martie 2018, la acțiunea dedicată informării și educării elevilor și cadrelor didactice din cadrul Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Dumitru Moțoc, desfășurată sub egida Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor ce se celebrează în fiecare an în data de 15 Martie.

Această acțiune este realizată în baza Protocolului de Colaborare încheiat între cele două entități, urmând a se desfășura în parteneriat o serie de acțiuni și activități în domeniul protecției consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu