Participare Central & Eastern European Pension Investment Forum

Sorin Mierlea – Presedinte A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a participat astazi, 05.06.2015,la prima editie a “Central & Eastern European Pension Investment Forum`, eveniment organizat de Bursa de Valori Bucuresti impreuna cu World Pensions Council.

Participantii au discutat despre subiecte importante care vor modela industria pensiilor in aceasta regiune, precum cele mai recente evolutii in privinta alocarii activelor si schimbarile la nivelul reglementarii, despre investitii in actiuni si obligatiuni, precum si despre managementul riscului.

Evenimentul va fi organizat anual, iar la ediția din acest an va găzdui instituții de pensii, instituții de tipul ‘reserve funds’, bănci centrale, asigurători și administratori de fonduri din România, Austria, Europa Centrală, țările baltice, din Balcani, Europa de Est, Turcia, Rusia și Asia Centrală

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal