Participare InfoCons la sedinta Consiliului de Export

Astazi, 1 martie 2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la sedinta Consiliului de Export al Romaniei, din cadrul Ministerului Economiei.

In cadrul sedintei a fost ales  in unanimitate noul Co – Presedinte al Consiliului de Export  – domnul Manuel Donescu -Secretar de Stat in cadrul Ministerului Economiei.

De asemenea  conform Ordinei de Zi au fost dezbatute subiectele privind situatia fondurilor bugetare si europene destinate modernizarii industriei si agriculturii disponibile in anul 2013 precum si criteriile de alocare a fondurilor destinate Programului de promocare a exportului pentru anul 2013, tinand cont de limitele bugetului de stat din acest an.

A.N.P.P.C.P.P.S. Romania este membra a Consiliului de Export al Romaniei inca din anul 2010.

            InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal