Participare InfoCons la sedinta Comisiei de Dialog Social de la M.A.D.R.

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Participare InfoCons la sedinta Comisiei de Dialog Social de la M.A.D.R.

Ieri, 26 iunie 2014 reprezentantii InfoCons -InfoCons au participat la sedinta Comisiei de Dialog Social din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Regionale.

In cadrul sedintei au fost dezbatute urmatorele acte normative, in conformitate cu Ordinea de zi :

 

1. Proiectul de Ordin pentru aprobarea listei cu produsele de protecţie a plantelor autorizate în vederea aplicării prin pulverizare aeriană

 Prezentat de Agenţia Naţională Fitosanitară

Raportor  Cristina ŞERBĂNOIU – consilier superior

   2. Proiectul Ordonanţei de urgenţă a Guvernului privind modificarea Ordonanţei Guvernului nr. 24/2010 privind controlul operaţiunilor care fac parte din sistemul de finanţare prin Fondul European de Garantare Agricolă

 Prezentat de Direcţia Generală de Control, Antifraudă şi Inspecţii

Raportor Mihail HUZUNEANU – director general

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons este membra in cadrul Comisiei de dialog social, incepand cu anul 2012.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro  ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

 Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu