InfoCons – InfoCons, participa in perioada 06 – 08 martie 2013 la Forumul IMM-urilor, eveniment organizat de Romexpo, Camerele de Comert si Industrie ale Romaniei sub inaltul patronaj al Ministerului Economiei.

Evenimentul are loc la Centrul Expozitional Romexpo, in sala N. Titulescu InfoCons -InfoCons poate fi gasita la standul 07 unde reprezentantii si voluntarii organizatiei vor disemina materiale informativ educative realizate in cadrul Campaniei Nationale “o9atitudine!` ,pe diferite teme de interes pentru vizitatorii si participanti.

Evenimentul isi propune sa ajute la simplificarea si imbunatatirea cadrului de reglementare, facilitarea accesului la finantare si incurajarea spiritului inovator al IMM-urilor si cresterea competitivitatii acestora, prin crearea unei platforme de discutii intre toti reprezentantii sectorului IMM-urilor din Romania si autoritatile din domeniu.

Editia din acest an este una complexa, fiind destinata atat antreprenorilor cu experienta cat si celor aflati la inceput de drum, in cautarea de noi tendinte sau strategii eficiente de business.

 

InfoCons -InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal