Participare InfoCons – Comisia Dialog Social M.A.D.R.

            Astazi, 27 iunie2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au participat la lucrarile sedintei Comisiei de dialog social de pe langa Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

            Pe ordinea de zi au fost dezbatute urmatoarele :

 –          Proiectele de acte normative initiate si avizate in luna iunie 2013 :

  1. Proiectul de Ordonanta de Urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea      Legii nr. 491/2003 privind plantele medicinale si aromatice, precum si produsele stupului – acest proiect a fost amanat spre dezbatere din cauza masurirol de reorganizare din cadrul Institutului National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare.
  2. Proiectul de Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind unele masuri pentru cresterea absorbtiei fondurilor europene alocate prin PNDR

 –           Diverse :

  1. Sistemul unitar de identificare a stupinelor si stupilor
  2. Fonduriele mutuale

La aceasta sedinta au fost prezenti atat reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si

Dezvoltarii Rurale printre care : Domnul Ministru – Daniel Constantin si Domnul – Secretar de Stat – Dumitru Daniel BOTANOIU -Presedintele Comisiei de Dialog Social, reprezentanti ai patronatelor, federatiilor si confederatilor de profil cat si doamna Alexandra Braica  – Secretar de Stat pentru activitatea de dialog social din cadrul Ministerul Muncii, Familiei,Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

                        InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal