Loredana Caradimu – Unit Business Director – Ogilvy

Anul trecut a fost extraordinar sa întâlnim o organizaţie foarte activa si dinamica care a reuşit sa duca la bun sfârşit o serie de campanii educaţionale in România. Am început colaboarea in cadrul proiectului educaţional Scoala lui Andrei iniţiat de Petrom, un program destinat şcolilor generale din România cu scopul de a creste nivelul de educaţie eto civica si implicare In comunitate al elevilor din clasele I-VIII In cadrul acestui proiect specialiştii InfoCons au reuşit sa întocmească o evaluare a stadiului In care se afla şcolile din România din punct de vedere al eficientei energetice. Acest tip de demers a fost realizat pentru prima oara in România pentru instituţiile de stat
In cadrul InfoCons am întâlnit o echipa cu iniţiative deosebite care pot genera o schimbare de atitudine in România daca isi vor gasi susţinerea atat in rândul publicului larg cat si al autorităţilor.
Cu siguranţa ca vom continua colaborările intre Ogilvy si InfoCons si in viitor cu atat mai mult cu cat Ogilvy a deschis de anul trecut un nou business practice – Ogilvy Earth – care are ca scop sprijinirea companiilor de a-si dezvolta un business sustenabil

Loredana Caradimu

Unit Business Director

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal