O serie de monumente iluminate cu ocazia Centenarului

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. O serie de monumente iluminate cu ocazia Centenarului

Cu ocazia Centenarului Marii Unirii de la 1918, o serie de monumente arhitecturale importante din România vor fi iluminate, proiectându-se pe acestea diferite imagini ce surprind evenimente și personaje marcante pentru istoria României.

Totodată InfoCons a realizat o serie de materiale privind anul centenarului, materiale ce au fost diseminate prin intermediul diferitelor instituții publice.

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal