Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” – noul membru al Retelei Nationale Info EU-RO

InfoCons  a incheiat un protocol de colaborare ce are ca obiectiv diseminarea de materiale educativ informative pentru consumatori, astfel Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa “ este noul membru al Retelei Nationale Info EU-RO, retea specializata in diseminarea de materiale informativ educative pentru consumatori pe diferite teme de interes.

Din cadrul acestei retelei fac parte atat institutii ale statului, la nivel central si local, cat si companii care au dorit sa se alature miscarii de protectia consumatorului pentru ca acestia sa aleaga in cunostinta de cauza.

Incepand cu luna aceasta vizitatorii muzeului gasesc materialele realizate in cadrul Campaniei Nationale “o9atitudine!`, acestea fiind oferite consumatorilor cu titlu gratuit.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine! –  InfoCons,  desfasoara  campanii de educare si informare pentru consumatori  pentru cresterea gradului de informare al acestora cu privire la drepturile si obligatiile pe care le au si pentru schimbarea mentalitatii acestora dintr-un consumator pasiv intr-un consumator european activ.

InfoCons -InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal