Mișcarea de Protecția Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu Ministerul Culturii și Identității Naționale

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Mișcarea de Protecția Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu Ministerul Culturii și Identității Naționale

InfoCons – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România, reprezentată de domnul Președinte Sorin Mierlea, a încheiat un Protocol cu Ministerul Culturii și Identității Naționale, reprezentant de domnul Ministru George Vladimir Ivașcu, protocol ce are ca obiect creșterea notorietăți aniversării Centenarului Marii Uniri de la 1918 prin realizarea unor proiecte comune de educare și informare a consumatorilor cu privire la cunoașterea operelor de artă românești indiferent de forma de exprimare a acestora.

La semnarea Protocolului a fost prezent din partea Ministerul Culturii și Identității Naționale și domnul Secretar de Stat Paul Claudiu Cotîrleț.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu