Miscarea de Protectia Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu Federatia Nationala PRO AGRO, in beneficiul consumatorilor

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Miscarea de Protectia Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu Federatia Nationala PRO AGRO, in beneficiul consumatorilor

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea  Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons a incheiat un Protocol de Colaborare cu Federatia Nationala PRO AGRO, ce are ca obiect consultarea sisustinerea reciproca in initierea si derularea de Programe si Campanii de Educare si Informare a Consumatorilor cu privire la produsele agroalimentare de pe piata din Romania.

Federatia Nationala PRO AGRO este Federatia Nationala PRO AGRO  (www.cnproagro.ro) este o organizaţie umbrela care raspunde provocarilor cu care se confrunta membri sai prin promovarea și sprijinirea unei economii rurale durabile in care agricultura este esentiala pentru viitor, un important pilon al economiei nationale romanesti.

PRO AGRO are in componenta sa un numar de 15 organizaţii profesionale si interprofesionale, reprezentative la nivel national, din sectoarele agricultura si industria alimentara.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Prin semnarea protocolului, cele doua organizatii confirma o colaborare indelungata si se angajeaza institutional sa o dezvolte pe multiple planuri, in beneficiul progresului economic si social al tarii, punand in centrul preocuparilor interesele consumatorilor din Romania.

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu