Miscarea de Protectia Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu Asociatia Romana pentru Combaterea Contrafacerilor

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea   Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons reprezentata de domnul Presedinte Sorin Mierlea a incheiat astazi, 11 martie 2015 un Protocol de Colaborare cu Asociatia Romana pentru Combaterea Contrafacerilor reprezentata prin domnul Presedinte Dan Docan ce are ca obiect promovarea dezvoltarii durabile la nivel regional,national si international, a educatiei civice a populatiei,menit sa schimbe comportamentul si mentalitatea la nivel individual si colectiv si transpunerea in practica a prevederilor Directivei 2013/11/UE a Parlamentului European privind solutionarea alternativa a litigiilor in materie de consum. Cele doua asociatii vor colabora pentru accesarea fondurilor structurale precum si alte forme de finantari europene.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Asociatia Romana pentru Combaterea Contrafacerilor (www.anticontrafaceri.org)  este singura organizatie din Romania membra Observatory Working Group on Public Awareness European Commission.

Prin semnarea Protocolului, cele doua organizatii confirma o colaborare indelungata si se angajeaza institutional sa o dezvolte pe multiple planuri, in beneficiul cetatenilor din Romania.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal