Miscarea de Protectia Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu Asociatia pentru Reciclare si Managementul Integrat al Deseurilor

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Miscarea de Protectia Consumatorilor a semnat un Protocol de Colaborare cu Asociatia pentru Reciclare si Managementul Integrat al Deseurilor

InfoCons – Asociatie Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania a incheiat un Protocol cu Asociatia pentru Reciclare si Managementul Integrat al Deseurilor ce are ca obiect implementarea unei Campanii de educare si informare a consumatorilor in domeniul protectiei mediului -“ Inchide!Stinge!Recicleaza! – Tu esti exemplu!` – din perspectiva informarii corecte a acestora cu privire la colectarea separata a deseurilor.

InfoCons – Asociatie Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.infocons.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Asociatia pentru Reciclare si Managementul Integrat al Deseurilor– ARMID este o organizatie neguvernamentala de Protectia mediului ce are drept scop educarea si informarea cetatenilor cu privire la beneficile colectarii separate in Romania.

Prin semnarea Protocolului, cele doua organizatii confirma o colaborare indelungata si se angajeaza institutional sa o dezvolte pe multiple planuri, in beneficiul consumatorilor din Romania.

 

 

Aparitii in mass-media:

Ziare Live

https://www.ziarelive.ro/stiri/miscarea-de-protectia-consumatorilor-a-semnat-un-protocol-de-colaborare-cu-asociatia-pentru-reciclare-si-managementul-integrat-al-deseurilor.html

Vocea Dambovitei

https://voceadambovitei.ro/2021/01/inchide-stinge-recicleaza-tu-esti-exemplu-campanie-in-domeniul-protectiei-mediului/

Sibiu News

https://sibiunews.net/new/articole/16-mediu/27223-miscarea-de-protectia-consumatorilor-a-semnat-un-protocol-de-colaborare-cu-asociatia-pentru-reciclare-si-managementul-integrat-al-deseurilor.html

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu